Over ons

Gerenommeerde bedrijven bundelen krachten in ‘Jouw Event Partners’.
Begin 2016 zijn 2 Zeeuwse en 1 Brabants bedrijf in JEP gestapt om op die manier de expertise te bundelen.

Nu is er naast het bedrijf ook de JEP webshop; het online, one stop shop concept voor evenementenorganisatie ‘s, overheid, particulieren en het bedrijfsleven.
Kortom alle ingrediënten, van concept tot productie, om ieder evenement compleet te maken!

JEP oftewel Jouw Event Partners; gevormd door de samenstelling van Post Audio Company (Goes),  Het Feest (Kloosterzande), Sound Support Events (Rosmalen) en sinds kort ook DJ Vibes (Terneuzen) en SPH International Music, Artists and Events (Tholen) zijn bedrijven die elk hun eigen specialiteit hebben.
Bedrijven die al jaren succesvol en vakbekwaam zijn !

JEP heeft zich gelanceerd tijdens de Contacta ’16 waar zij het gehele Zeeuws Vlaams paviljoen mocht verzorgen.
Naast de verfrissende standbouw is JEP ook een graag geziene facilitaire partner van diverse kleine, middelgrote en grote evenementen en festivals in het Zeeuwse en inmiddels ook ver daarbuiten. Enkele klinkende Events waaraan JEP haar medewerking in 2016 verleende zijn bijvoorbeeld Culitruck, Hemelpop, Colour Your Day, Structura, City of Dance, Challenger Zeeland, Zeeland Beach Classics, de Bax Open Dagen, Tholen 650jaar, Doesburg Binnenste Buiten, Muziek aan de Plas of Rock Around The Jukebox!

Naast openbare evenementen draagt JEP ook zorg voor levering van een totaalpakket voor bedrijfsfeesten of particuliere events. Van decoratie, geluid, een uitgebreid assortiment partyverhuurartikelen tot het entertainment (van hostess tot DJ, Live Band tot bekende artiest). Kortom een totaal leverancier die ontzorgt van A tot Z.

Waarom JEP?

De unieke kracht van JEP, naast het niet aflatend enthousiasme, is de samenwerking tussen reeds bestaande succesvolle bedrijven én vooral alles in eigen beheer waardoor de kosten aan de opdrachtgever worden beperkt. Tevens verkoopt men een unieke eventverzekering, waardoor risico’s van het niet kunnen doorgaan van een evenement, ziekte van een artiest of faillissement van één van de bedrijven tot minimum worden beperkt. In deze economische tijd willen organisaties en opdrachtgever immers zekerheid, en juist zekerheid en professionaliteit staat bij JEP op de eerste plaats.Er gaat niets boven de kracht van een evenement! Het moment dat mensen, merken en organisaties écht contact maken en samen verder komen. We halen alles uit de kast. Voor een tastbaar resultaat.Jouw Event Partners is een bijzonder maar bovenal uniek evenementenbureau !

Wilt u graag een evenement organiseren samen met Jouw Event Partners?
Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Jouw Event Partners is jouw partner in evenementen, gegarandeerd een feest om mee te werken !